27.4.2008

Tyylikkäänä matkaan

Hankintalistalla olisi tämä Alexander McQueenin Samsonitelle suunnittelema matkalaukku.
Saatavana myös mustana.


Kävin tätä ihastelemassa eilen Kämp Gallerian M-Boxissa (ilmeisesti ainoa jälleenmyyjä näille Suomessa?!). Mukana tulee suojapussi (joka puetaan kuin potkupuku vauvalle) matkalaukulle (ettei likastu ruumassa) ja matching pussit kengille ja alusvaatteille. TYYLIÄ!

Kelpaa matkailla (ja shoppailla)!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno mutta vähän pelottava, ainakin se musta. Suojapussille on tarvetta mutta näen jo silmissäni suojapussilaiset sohlaamassa check-inin edessä. On kokeiltu lentorinkan kanssa ja jotenkin se suojapussi jää vaan laittamatta ja laukku on juuri sen näköinen parin keikan jälkeen.

Superpositiivista on se että matkalaukkuihin on alettu panostaa ja näyttävät yhä paremmilta. Näemmekö tämän laukun matkaamassa heinäkuussa Pariisiin ja sieltä riemukkaalle Rivieralle?

Olet muuten supermaltillinen shoppaaja (?), aurinkorasva ja kypärät ovat pysyneet ostoslistallasi jo kauan :=)

Hanimani kirjoitti...

Jos vain finanssit antaa periksi tullaan tämä laukku EHDOTTOMASTI näkemään Ranskan riemulomalla...

Noi kypärät yms. jutut on niin tylsiä ostaa... Joten ne on siinä mun muistilistalla. Sen aurinkorasvan voisin tilata vaikka heti strawberrystä

Anonyymi kirjoitti...

Saimme muuten taas uuden "uhrin" strawberrynet.comille. Sain houkuteltua kollegani sivuille ja hän ihasteli että suosikkirasvapurkki on ainakin 10e halvempi siellä kuin Hki-Vantaan lentokentällä. Niinpä! Kunhan muistaa sen 45e tullirajan niin ostostelu sujuu kuin leikki. Addiktoiva saitti kerrassaan, varokaa vaan...