26.4.2008

Kaappien kätköistä - tämän hetken suosikkikengät

Tässä ne tulevat tämän hetken suosikit omasta kaapista! Ja tässä siis vain osa ihanuuksistani.

"Toimisto"pistokkaat korko n.5cm. Ostettu viime keväänä Strasbourgista (San Marina - ihania halpis kenkiä).

Italialaiset n.5cm:n korolla varustetut metallinhohtokengät. Noi "kivet" on ihanat. Aika pidetyt jo. Ostettu viime keväänä Baselista.

Löytö alkutalvesta Tukholman NJK-tavaratalosta. Rizzon perusavokkaat. Kun halvalla sai... -70%

Sveitsin tuliaiset viime keväältä, italiaiset kiilakorkokengät. NIIIIIIIN KAUNIIT!



Viimeisimpiä hankintojani Ziosta. Wondersin söpöt tyttömäiset kengät. Ihanat jalassa, sopii sekä hameen että farkkujen kanssa.




Rakkautta viime kesältä. Dumondin open-toe korkkarit La Fiammasta, korko n. 7-8cm.





Pura Lopezin mustat open-toe mokka/lakerikorkkarit. Korkoa 9cm. Juhlaan ja ehkä kesällä muutenkin.

Steven by Steven Madden, kangasruutukorkkarit Miamin Soutcbeachiltä (Lincoln Roadilta) hankitut. Korkoa ainakin 7 cm. Toimistoon ja iltaan.

5 kommenttia:

Hanimani kirjoitti...

Kuvaajana toimi valokuvausta harrastava avomieheni

Anna-Maria K kirjoitti...

Dumondin open toe korkkareita, juuri noita samaisia himoitsin itsekin, harmi vain ettei kokoja enään silloin ollut... Kaikki kenkäsi ovat kauniita!

Hanimani kirjoitti...

Valitettavasti nuo Dumondit ovat vain hiukan "levähtäneet" eli eivät tahdo pysyö jalassa. Pitänee hankkia niihin pohjalliset...

Näin nämä itse asiassa just vähän aikaa sitten valkoisena La Famiglian vieressä olevan kaupan (joka myy dumondia ja laukkuja) ikkunassa...

Anonyymi kirjoitti...

Nyt urat vaihtoon - avomies kuvaajaksi ja hanimani stailaajaksi/kuvausjärkkäriksi. Ja siinä ei tarvitse tehdä powerpointeja (kai)! Hyviä fotoja ja hienoja kenkiä.

Nyt vaan kerrot enää miten noilla koroilla oppii kävelemään tyylikkäästi ilman että peppu tönöttää kohti taivasta ja näyttää ankalta joka on eksynyt koroille? Siis jos ei ole sattunut syntymään korkkarit jalassa...

Tarsalan kengillä kyllä onnistuu, korko näyttää KORKEALTA mutta niin vaan on hyvät jalassa.

Vuittonin ikkunassa oli ihanat flip-flopit! Finanssit eivät antaneet mahdollisuutta marssia ovesta sisään - kengät kun olisivat taatusti siirtyneet minun omistukseeni jos olisin niitä sovittanut ;=) En ole siis käynyt vielä sisällä, en uskalla!!

Hanimani kirjoitti...

Mulla on jo työn alla juttu korkokengistä (ja niillä kävelystä).

Käväisin itse LV:n liikkeessä lauantaina. Ei oo ihan mun juttu tyylillisesti. TOSIN siellä oli kivat tumman ruskeat tennarit alkaen 380€! Siihen vain satanen lisää niin jo irtoaa Samsoniten Alexander McQueen kabiinilaukku