23.4.2008

Huulipuna vs. huulikiilto

Huulipuna tekee uutta tulemistaan. Aivan mielettömiä ovat hehkuvan punaiset värit. Pitäisi vain löytää se oma sävy. Ja opetella rajaamaan huulet!

Aion suunnata stockkan kosmetiikkaosastolle kyselemään. Sieltä saa yleensä aivan mieletöntä palvelua (ja näytteitä!!) .


Huulipunassa tärkeää on sen ihanan (ja sopivan) värin lisäksi, koostumus, kosteuttavuus, pysyvyys ja se tyylikäs HYLSY! Silmämeikin pitääkin sitten olla neutraali, kun huulet ovat hehkuvan punaiset. Muuten look voi olla vähän liikaa…

Huulipunista olen tähän saakka suosinut ruskeansävyisiä päivällä ja iltamenoon vaaleita roosan/pinkin sävyjä. Esimerkkinä pikkujouluhankinta smokey eyes silmämeikin kanssa oli MACin Politely Pink
Pikkujoulumeikkiin liittyy itse asiassa minua hyvin kuvaava tarina:
Kauniit kollegani yrittivät houkutella minua mukaansa pikkujoulumeikkiin samaan kampaamoon jossa heidän hiuksensa laitettiin. Olin kuitenkin sitä mieltä, että tässä säästän ja teen meikin itse... (Olen kuitenkin jo level 2 meikkaaja) No, miten kävi?
Stockkalle ostamaan meikkejä... Ja hups! Tuon huulipunan lisäksi mukaan tarttui muitakin MACin meikkejä, smokey eyes luomivärit (3 sävyä harmaita), kulmakynä (AIVAN IHANA!), poskipuna (TODELLA hyvä sävy) ja poskipunasuti... Ja lasku oli aika paljon enemmän kuin se meikki olisi ollut. Tosin kulmakynä ja poskipuna ovat lähes joka päiväisessä käytössä.

Ja takaisin asiaan:
Useimmiten huuliltani löytyy kuitenkin se KIILTO! Olen ollut jo vuosia huulikiiltoaddikti.

Suosikkini on tällä hetkellä Estee Lauderin High Gloss – Ultra Brilliant, sävy 11 Blush.

Toinen suosikki on saman merkin Pure Pops Blush On Color - No. 1010 Sugar


Ja kun huulikiilto on nuden värinen voi sitten panostaa siihen silmämeikkiin…

Mitkä ovat sinun huulipuna- ja kiiltosuosikkisi ja vinkkisi kevääksi/kesäksi?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huulikiillot ovat aivan superkoukuttavia! Itse olen ihan hulluna Cliniquen huulikiiltoihin, nyt on tilauksessa strawberrynetistä testinä Clarinsin huulikiilto. Vaaleat sävyt purevat, iltamenoon vähän tummempaan.

Kamala pettymys oli syksyllä Nizzaan mennessä ostamani Diorin huulikiilto. Väri ja hylsy olivat upeita mutta käyttäytyi huonosti lentokoneessa :=) Huulikiilto (ilmeisesti paineen vaikutuksesta, mene ja tiedä) alkoi tursuta hullun lailla ulos tuubista vaikka kuinka kiristin. Tursuaminen jatkui myös maan tasalla joten hylsy päätyi kylppärin pöydälle tursuilemaan, ei sitä voinut mukana kantaa. Outo tapaus!

Samanlaisia kokemuksia Make Up Storesta, meikkaus oli todella hyvä ja edullinen mutta sen jälkeiset ostokset veivät melkein perikatoon. Toisaalta, joku luomivärikakku ei kyllä kulu millään joten se on käytössä varmaan vielä 5v kuluttua. Silkkaa säästöä?

Anna-Maria K kirjoitti...

Rakastan meikkejä mutta huulipunia ja kiiltoja tulee eniten hankittua. Ja tärkeää on todellakin se kaunis hylsy;D

Anonyymi kirjoitti...

hii! mulla on ihan samat huulikiiltosuosikit just nyt. nuo pure popsit tuoksuu aivan ihanilta!

Hanimani kirjoitti...

Tuhlaus, onpa hauska sattuma!
Mulla on jo aika monennet tuubit menossa noista kahdesta kiillosta... onneksi niitä saa strawberrynetistä.