7.4.2008

Nettishoppailusta

Helpointahan shoppailu on netistä...




Kaupungille tai kauppakeskuksiin kun pitää oikein lähteä. Nettishoppailun ihanuus on siinä, että sen voit tehdä kotisohvalta satoi tai paistoi. Ja valikoimaa riittää... ei tarvitse tyytyä net-anttilaan ja hobby halliin vaan koko maailma on ostoskeskuksesi!!!!!!!!


Itse hairahduin TAAS viikonloppuna. Saksasta löytyi uusi hyvä nettikauppa, merkki jota ei saa Suomesta. Ben Sherman. Tilasin kaksi paitaa. Katso alla.




Ja jos tilaa yli 200€:lla ei tarvitse maksaa postituskuluja. .. niin sain avomieheni tilaamaan itselleen uudet farkut. Itse asiassa koko idea oli hänen, sillä Ben Sherman on yksi hänen lempimerkeistään jota aina kannetaan matkoilta...



Dollarin kurssin heikkous kannattaa nyt ehdottomasti hyödyntää. Kaikkea mitä ihminen voi kuvitella tarvitsevansa saa amazon.comista. Mielettömät valikoimat mm. kelloja, laukkuja ja kenkiä. Niiden kirjojen lisäksi... Hyväksi havaittu. UPS toi kotiovelle tai työpaikalle!



Kosmetiikat tilaan straberrynet.com'sta. Ja huom! Tilaa dollarihinnalla - SÄÄSTÖT!!!!!



Ei kun shoppaamaan. Tsekkaa linkit alta.



Varoituksen sana ja kokemuksen syvällä rintaäänellä: voit addiktoitua!

3 kommenttia:

OmonRa kirjoitti...

Makeita! Tossa ylemmässä näkyy olevan kliivitsiäkin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Siis järkyttävää että nyt vasta tajuan että Strawberry kannattaa tietysti ostaa taaloila, tästä avautuukin ihan uudet mahdollisuudet ;=)

Hyvän näköisiä paitoja! Tuo nettishoppaus on kyllä oma lajinsa, vähän ärsytti siellä amazonissa kun pääsit jo ihan maksuvaiheeseen asti ja sitten alettiin nirsoilla ettei tavaroita toimiteta Suomeen. Ihan kuin ottaisi tikkarin pois lapselta.

Hanimani kirjoitti...

eniten mä kyllä tykkään ns. oikeasta shoppailusta.

Hypistely on ihanaa!

ja monia juttuja kun ei voi ostaa sovittamatta