16.4.2008

Tarpeeksi kliivitsiä

Mä en ees oikein tiedä mistä tämä keskustelu kliivitsistä sai oikein alkunsa?!!?

Oliko se ennen pikkujouluja liittyen siihen, että onko iltapuvussa liikaa/liian vähän kliivitsiä?! (mulla oli muuten aivan ihana mekko pikkujouluissa... siniharmaa, paljetteja sekä sitä kliivitsiä. Yritän kaivaa kuvan siitä myöhemmin)

Vai siihen kun kerroin ystävilleni kommentista jonka sain kadulla baarista lähtiessäni. Ulkomaalainen mieshenkilö päätti ottaa asiakseen kommentoida rintavakoani. ”I like your cleavage”. Vähän häkellyin ja vastasin vaan ”Thank you”.

Vai saiko tämä keskustelu alkunsa jostain muusta?!

Niin ja tiedoksi niille joille sana kliivits on vieras: tulee englannin kielen sanasta cleavage eli suomeksi rintojen väli (syvään uurretussa puvussa).

No miksi tästä sitten pitää puhua. Typerä puheenaihe.
Mutta, puhuvathan miehetkin tisseistä?! Väittäisin kuitenkin, että naiset puhuvat niistä enemmän – tai siitä, ettei niitä ole.

Vähän aikaa sitten tämä oli kuuma puheenaihe, kun puhuttiin eduskunnan seksuaalisesta häirinnästä. Saako tuijottaa, saako töissä pitää avonaista paitaa, kenen syy ja mihin ne silmät sitten oikein pistää?!?! Jne. jne.

No joka tapauksessa, nyt sitten aina ulos juhlimaan lähdettäessä mietitään onko paidassa/mekossa tarpeeksi kliivitsiä.

Hiihtoreissun biletystä varten yritin etsiä kasuaalia paitaa jossa olisi tarpeeksi kliivitsiä. Ei oikein löytynyt. Olisin halunnut jonkun tämän tyylisen. Kts. Alla.
Jos tiedät mistä tällaisen löytäisi, saa vinkata.


Niin ja sittenhän on tietysti myös butt cleavage (lähinnä miehillä ja pissiksillä) ja napa kliivits (kun paitapuseron nappi aukeaa navan kohdalta tahattomasti). Tosin näissä tilanteissa tyyli on usein hakusessa…

4 kommenttia:

Minde kirjoitti...

Hauska uusi sana tuo - kliivits :) Täytyypä pistää mieleen!

Anonyymi kirjoitti...

Eduskunnan hissillä ja miesten baarikäyttäytymisellä on myös yhteyttä; mitä parempi kliivits niin sitä enemmän huomiota. Eri asia on että minkälaisia ovat nämä cliivits -painotteiset miehet :=)

Löysin USAsta ihan loistavia casual-paitoja joissa hyvä kliivits. Niitä löytyi mm. Banana Republicista, American Eaglesta ja GAPista. Mutta sehän ei nyt tähän hätään auta jos ei ole tiedossa reissua rapakon taa.

Hanimani kirjoitti...

Inni, älä väännä veistä haavassa... Tahtoo Nykiin!

Onneksi on Pietarin reissu tiedossa... sieltä luulis sopivia paitoja löytyvän. Tosin se casual voi olla haaste. Bling bling

Anonyymi kirjoitti...

Pietarista löytyy varmasti paitoja joissa all over kliivits. Ja vielä leopardikuvio! Varo vaan :=)