14.4.2008

Naisen paras asuste

Asusteet viimeistelevät pukeutumisen. Asustaminen on taiteenlaji.

Kellot, korut, huivit, KENGÄT (ah), vyöt, laukut (toinen ah), hatut, hansikkaat sekä aurinkolasit (ja miksei myös silmälasit)

Itse kuulun minimalismin kannattajiin, myös asustuksessa. Ei ole tyylikästä näyttää joulukuuselta, eli asustetaan harkiten. Tosin asusteilla on hyvä leikitellä, jos muuten luottaa pukeutumisessaan klassisuuteen tai sävy sävyyn meininkiin (joka on ilmeisesti yksi kesän trendeistä). Eli ei niitä kaikkia rippi- ja/tai ylioppilaslahjaksi saatuja kulta- ja hopeakoruja kerralla ylle.

Tämän kevään ihanin asuste on mielestäni huivi! Se on taas täällä. Sen voit kietaista kaulaan, vyöksi, hiuksiin, laukkuun koristeeksi, miksei ranteeseenkin. Omalla ostoslistallani on ainakin muutama silkkihuivi joilla viimeistellä pukeutuminen. Pastellisävyisiä mieluusti.
Viime viikolla kaipailin sopivaa huivia, kun olin pukeutumassa harmaisiin suoriin housuihin ja valkoiseen kauluspaitaan. Klassista – mutta hieman tylsää. Oikeanlainen huivi olisi kruunannut asuni. Nyt jouduin tyytymään isoihin puuhelmiin.

Lueskelin tuossa eräänä iltana avomieheni ruotsalaista miesten muotilehteä ja siellä olivat huivit löytäneet myös miesten kaulaan (siis ne silkkihuivit). Aika makeen näköistä – ei tosin sovi paksukaulaiselle painijalle…

Niin ja luonnollisesti naisen paras asuste on hyvin pukeutuva mies (joka viihtyy vaatteissaan, ei siis ole vaimon ostamassa asussa…)

Toinen tämän hetken suosikkini ovat vyöt. Vyötäröllä pidettävät – uusin ostokseni on Marc O´Polon valkoinen kapea vyö. Kiva vaikkapa paitapuseron päällä (esim. sen Ben Shermanilta tilaamani, joka ei ole vielä tullut…).

Niihin laukkuihin ja kenkiin ei mennä tällä kertaa.

Laittakaa kommentteja omista suosikki-asusteistanne!

2 kommenttia:

Anna-Maria K kirjoitti...

Olen tässä alkanut innostua huiveista, en vaan ole keksinyt kunnon tyylejä niitä käyttää. Kovasti tahtoisin Louis Vuittonin huivin, tykästyin kun liikkeessä joskus piipahdin mutta se hinta, se hinta...

Hanimani kirjoitti...

Yritän jatkossa elävöittää blogiani kuvilla. En ole vain saanut vielä oikein aikaiseksi...
Jospa niistä saisi sitten vinkkejä.