16.5.2008

Naisasia-asiaa

Välillä muutakin asiaa naisen elämästä kuin shoppailua...

Mua ärsyttää aivan suunnattomasti nämä nais/mies/tasa-arvo keskustelut

Esimerkiksi: naisverkostot
Kannattaa mieluummin verkottua miesten kanssa! Naiset ovat liian tasa-arvoisia suosiakseen naisia. Hyvä sisko- järjestelmästä on turha haaveilla.

Suhteita kannattaa luoda molempiin sukupuoliin tasapuolisesti.

Tosin joskus sitä vaan tarvitsee naisseuraa ja tyttöjen juttuja! Mutta ei siihen verkostoja tarvita. Hyvät ystävät ovat sitä varten.

Ja sitten tämä naurettava keskustelu ja vakuuttelu siitä, että on ihan ok jos NAINEN/ÄITI käyttää palveluita helpottaakseen arkea! Ei muka tarvitse potea huonoa omatuntoa jos ottaa siivoojan?! HALOO?
Ensinnäkin, onko se siivojan hankkiminen vain naisten asia?

Se, että tästä edes keskustellaan julkisuudessa kertoo mielestäni missä mennään. Nyrkin ja hellan välistä on turha pyristellä.

Itse INHOAN järjestelmällisesti kaikkia kotitöitä, paitsi ruoanlaittoa (kunhan joku korjaa jäljet). Meillä on käynyt siivooja jo 5 tai 6 vuotta. Ja lakanatkin pesetämme pesulassa, koska haluan nukkua sileissä lakanoissa ja mankelia kerrostalossa ei ole. Ja kuka HULLU nyt silittää lakanoita?!

Mikä on ihanampaa kuin tulla perjantaina töistä siivottuun, puhtaalle tuoksuvaan kotiin? Voi viikonloppuna keskittyä niihin asioihin mistä nauttii. (Ellei sitten nauti siivoamisesta – olen sellaisistakin ihmisistä kuullut huhuja)

Ainiin ja käytän palveluita, vaikkei mulla ole edes lapsia!!!!!!!!!!!!!!

Ja sitten vielä tää ikuinen palkasta keskustelu! Mikä työ nyt on tärkeämpää? Onko oikein, että insinööri tienaa enemmän kuin sairaanhoitaja?! Tai DI enemmän kuin opettaja?

Ei palkan PITÄISI olla sukupuolikysymys. Työn vaativuus, koulutus, osaaminen, kysyntätilanne, suorituskyky ja tulokset olisivat ne oikeammat määräävät tekijät.
Tulospalkkaus vaan kaikille!

ja miksi niin MONET naiset sitten pyytävät vähemmän palkkaa työnhakutilanteessa kuin miehet?

2 kommenttia:

Anna-Maria K kirjoitti...

Jos tulospalkkaus siirtyisi joka alalla, tippuisi sairaanhoitajien ja lähihoitajien palkka nolliin, ei me mitään tulosta tehdä, ellei lasketa niin että tulosta on se kun paranee tai kuolee:)

Hanimani kirjoitti...

Voihan tulospalkkaus tulla muutakin kautta. Esim. asiakastyytyväisyys voisi vaikuttaa :-)