20.5.2008

Häikäisee

Kesäksi olisi kiva saada myös uudet aurinkolasit. Olen haaveillut valkoisista isoista (oversized) laseista. Oversized malleista tosin vain harva sopii kasvoihini, sillä omaan korkeat poskipäät.

Sunglass Hutin sivuilta bongasin tällaisia. www.sunglasshut.com

Ralphin hiukan edullisemmat.

D&G:n pokat


Bvlgarin huippukalliit... (660 dollaria)



Käytän silmälaseja ja aurinkolasien kanssa siis piilareita, joten arskojen (linssien) on oltava laadukkaat. (ettei silmät mene pilalle)



Ja jollen käyttäisi silmälaseja kaapista löytyisi varmasti huomattavasti useammat aurinkolasit kuin nyt. Yhdet aurinkolasit kun eivät riitä. Pitää olla ainakin yhdet (mieluiten useammat)kaupunkiin/terassille sekä yhdet urheilukäyttöön (skimbaus, rullaluistelu, pyöräily) , jotka pysyvät vauhdissa päässä.

Gucci on yksi kestosuosikki aurinkolaseissa. Tällä hetkellä käytän eniten pari vuotta sitten hankittuja Versacen kilpikonnan ruskeita oversized laseja joissa on bling bling sangat.

Mitkä ovat sinun aurinkolasi-suosikkisi tänä kesänä?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Suosikit löytyivät Miamin South Beachilta. Viimeisenä päivänä poikkesimme Sunglass Hutiin ja narahdin ostamaan "täysin turhat" Dolcen lasit. Sinänsä tarpeelliset että olivat huomattavasti kevyemmät kuin edeltäjänsä ja sirous on vaihteeksi pop kun on vuosikaudet näyttänyt kärpäseltä.

Vähän hirvitti kun poistuin kaupasta mutta maksoivat "vain" 140 dollaria ja samat lasit maksoivat viime viikolla Helsingissä 140 EUROA. Silkkaa säästöä! Ja kuten ostosfilosofiaani kuuluu; laskua en ole itkenyt vaan käyttänyt laseja ahkerasti ja tyytyväisenä.

Kärpäslasit ovat edelleen käytössä (DKNY) ja Ray Banin vanhat sporttilasit ovat edelleen klassikkotyyliin käyttökelpoiset.