29.5.2008

Aika juhlia kesää

Se on nyt vihdoin ja virallisesti täällä KESÄ!
Viikonloppuna vaihtuu kuu, kelit ovat lämpimät ja uudet ylioppilaat painavat päähänsä valkolakin ja koululaisilla (ja opettajilla) alkaa kauan odotettu loma.

Huomenna on työpaikkani kesäjuhlat. Ja edessä on taas se Ongelma…
Eli mitä laittaa päälle. Pukeutumiskoodia ei ole joten asu voi olla mikä vaan casuaalista juhlavampaan bileasuun.

Työpaikkani juhlat ovat yleensä Juhlia. Esim. pikkujouluissa todella laitetaan parasta päälle (joillain jopa pitkä iltapuvut!). Kesäjuhlat ovat olleet sitten rennommat.

Takaisin siihen Ongelmaan. Eli moni ihanista (työ)ystävistäni on lähdössä farkut + toppi teemalla.


Itse haluaisin laittaa kesämekon päälle. Ajattelin tätä Vilan mekkoa.

napsaisin kuvan kännykameralla, joten laatu on aika heikko. Ja hihii taitaa olla eka kuva minusta blogissani :)

Mitäs tykkäät? Vai lähdenkö farkut, korkkarit ja toppi linjalle (mulla on pari kivaa uuttaa puseroa, joita ei ole vielä edes pidetty).

Lisäongelma kun on, että säärikarvat rehottaaa… Sokerointi on vasta ensi viikolla. Mulla on tosin todella vaaleat karvat, joten sukkisten alta ne ei näy (eikä tunge… YÄK!).

No ehdin vielä pähkäillä. Sillä ajattelimme laatu-leidien kanssa hieman etkoilla luonani ennen varsinaisia juhlia. Juomana luonnollisesti shamppanjaa, naposteltavana omena-parmesan-pinjansiemen crostineja ja mansikoita. J ja karaoketaksilla juhlapaikalle.


Nautitaan kesäisestä viikonlopusta!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukava blogi. Kerrot kivan henkilökohtaisesti, mutta silti anonyymisti elämäsi sisällöstä.

Sinuna laittaisin kesämekon, jollei muuta yhtä kivaa löydy. Viis siitä, mitä muut pistävät päälleen. Pääasia on, että itse viihtyy päällepukemassaan vaatteessa. Eikä tuo kuvassa oleva kesämekko vaikuta liian juhlavalta erottuakseen paljoa farkut-toppi-linjasta.

Ainiin... käys tsekkaamassa mun blogi: la_toil.livejournal.com olisi kiva, jos kertoisit mielipiteesi.

Hanimani kirjoitti...

Kiva kuulla. :)

Laitoin sen mekon ja sain paljon kehuja...

käyn tsekkaamassa blogisi ja kommentoin.

Anonyymi kirjoitti...

Tärkeintä on laittaa ne vaatteet missä itse viihtyy - siten juhlista tulee kivat!

Hanimanin mekko nähtiin livenä ja toimi hienosti. Yhdistettynä punaiseen huulipunaan neiti oli oikein kesäisen näköinen.

Paikan päällä huomasi että pukeutumista löytyi laidasta laitaan ja se onkin juhlien suola, kukin kuvastaa omaa persoonallisuuttaan pukeutumisella.

Mekot on ihania mutta suurinhoni sukkahousuja kohtaan estää monasti niiden käytön. Kun jaksaisi vaan testata erilaisia sukkiksia niin eiköhän ne kauniin näköiset ja ei-valuvat löytyisi! Vinkkejä jaettiin jo etkoilla mutta eihän pieni pää muista, joten...?

Hanimani kirjoitti...

Inni,
ei ne sukkahousut oo munkaan suosikkeja...
Niissäkin LAATU on A ja O!
Ne perjantaiset sukkikset (jotka näyttivät siltä, ettei olisi sukkiksia ollenkaan) olivat DIMin teint de soleil kesäsukkikset väri Terracotta. Parhaat sukkahousut löytyvät Falkelta ja Wolfordilta (kalliita mutta kestäviä). Oikea koko ei valu ja kannattaa ostaa tarpeeksi tumma väri, ettei jalat näytä kalpeilta nakeilta.