25.3.2008

and today I'm wearing

Ihan vain inspiraation lähteeksi...
Kuvia en lähde lisäilemään asukokonaisuuksistani.

Asu: InWearin harmaa neulemekko (v-aukko ja puolipitkät hihat), alla tummanruskea Marella Sportin kauluspaita.
Kenkinä: antiikkiruskeat matalat ratsastussaapas-tyyliset saappaat
Asusteet: Punaiset puuhelmet ja F1-tyylinen nahkaranteinen punamusta krono-kello (Jacques LeMans - amazonista tilattu) sekä vyötäröllä antiikkiruskea Philosophy of Bluesin leveä vyö + jalassa mustat (50 den) wolfordin sukkikset.

Sukkahousuissa vannon ehdottomasti Wolfordin nimeen! Mitkään muut sukkikset eivät ole yhtä kestäviä, laadukkaita ja miellyttäviä päällä. Hätilassa käyvät myös Falke ja DIM.
Periaatteessa kuitenkin inhoan sukkiksia... mutta.

Leggins-muotivillitys on yksi mihin en ole muuten lähtenyt mukaan alkuunkaan. Miksi tunkea säärensä makkarankuoriin? Se on sitäpaitsi jo niin passée trendsettereiden pukeutumisessa. Juttu oli in ehkä kaksi vuotta sitten.

Kuvaavaa on, että viime viikolla Stockkan sukkaosastolla kauhulla katsoin kuin 45+ pyöreähkö rouvashenkilö valitsi itselleen pitsireunaisia VALKOISIA legginsejä. Meni jo! Ohi on! HALOO!

2 kommenttia:

OmonRa kirjoitti...

Ihanaa! Vihdoinkin tätä! Tätä on kaivattu!

Anonyymi kirjoitti...

Lukijan toive; saisiko ihanista kenkäkaupoista jotkut koordinaatit millä kadulla sijaitsevat. Viimeisimmät kenkäostokset on tehty USAsta ja nämä kotimaassa sijaitsevat hyvät kenkäkaupat osuvat joskus tuurilla vastaan. Siispä apua kaivataan meidän fashionistalta!